Filmové premiéry tohoto týdne: Útok islamistů a únos zakladatele IKEA
zdroj: tisková zpráva

Filmové premiéry tohoto týdne: Útok islamistů a únos zakladatele IKEA

3. 2. 2016 – 11:08 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nejrealističtější film v kariéře Michala Baye, režiséra hvězdné série Transformers, únos Ingvara Kamprada nebo hravá černá komedie Líza, liščí víla. Tento týden se můžete těšit na 6 filmových premiér a  kultovní horor ze 70. let...

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází

Film, který režíroval tvůrce Transformers Michael Bay, rekonstruuje útok islámských milicí na americkou ambasádu v libyjském Benghází, k němuž došlo 11. září roku 2012. Hlavními hrdiny tohoto akčního thrilleru jsou členové speciální ochranky ambasády, kteří se snaží islamisty odrazit.

Který režisér umí v Hollywoodu nejlepší akční scény? No přece Michael Bay. Mistr filmové destrukce se ale tentokrát rozhodl své ego trochu kočírovat a ujal se režie filmu 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází, který je nejrealističtějším filmem jeho kariéry. Alespoň sám Bay to tvrdí. V praxi to samozřejmě znamená, že vás čeká pekelná jízda plná explozí, přestřelek a tryskajícího testosteronu.

Premiéra akčního thrilleru 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází je plánována na 4. února. Více informací naleznete na Osobnosti.cz.

zdroj: Cinemart

Zde Harold

Čerstvě zkrachovalý podnikatel v oblasti prodeje nábytku Harold vyráží do Švédska unést toho, kdo podle něj zapříčinil jeho bankrot – samotného zakladatele IKEA Ingvara Kamprada.

Po čtyřiceti letech úspěšného podnikání v oblasti prodeje nábytku Haroldova firma zkrachuje, jelikož je v těsné blízkosti postaven obchodní dům IKEA. V aktu zoufalství a zlosti se Harold rozhodne odjet do Švédska a unést toho, kdo podle něj zapříčinil jeho bankrot – samotného zakladatele IKEA Ingvara Kamprada.

Premiéra švédsko-norského snímku Zde Harold je stanovena také na 4. února. Více informací naleznete na Osobnosti.cz.

zdroj: Film Europe

Líza, liščí víla

Hravá černá komedie sleduje mladou ženu Lízu, která touží po lásce. Problém je ale v tom, že všichni její nápadníci nějakým způsobem zemřou. Líza dojde k přesvědčení, že je liščí vílou, zlým démonem, který vysává duše z mužů, jež potká...

Stejně jako 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází a Zde Harold, má i Líza, liščí víla premiéru  4. února. Více informací naleznete na Osobnosti.cz.

zdroj: AČFK


V 5. týdnu roku 2016 nás dále čeká film Dánská dívka, který nás zavede do Kodaně dvacátých let minulého století,  komorní komedie s překvapivým koncem Poklad a komedie Mrzout, vyprávějící o dědkovi, který vám zaručeně zkazí den. Na plátna kin se vrací i skvělý carpenterovský horor ze 70. let, Halloween, který zahajuje sérii kultovek tohoto žánru. Všechny snímky mají premiéru 4. února.

Najděte si která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne:
Kam zajít na Dánská dívka?
Kam zajít na 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází?
Kam zajít na Poklad?
Kam zajít na Zde Harold?
Kam zajít na Mrzout?
Kam zajít na Líza, liščí víla?
Kam zajít na Halloween?

Staňte se fanoušky jednotlivých filmů:
Fanklub Dánská dívka
Fanklub 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
Fanklub Poklad
Fanklub Zde Harold
Fanklub Mrzout
Fanklub Líza, liščí víla
Fanklub Halloween

Zatím bez komentáře, buďte první!