Filmové premiéry: Pokračování úspěšné komedie a zpívající zvířátka
zdroj: Bohemia MP

Filmové premiéry: Pokračování úspěšné komedie a zpívající zvířátka

21. 12. 2016 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pokračování diváckého hitu z roku 2014, velkolepá pěvecká soutěž, druhá šance Willa Smitha, nabídka špinavé práce a životní příběh okouzlujícího, ale nevyrovnaného, sebedestruktivního muže, a jeho marného boje o budoucnost vlastní země. V předposledním týdnu tohoto roku na nás čeká 5 filmových premiér.

Manžel na hodinu
Manžel na hodinu jako pokračování mimořádně úspěšné české komedie a diváckého hitu z roku 2014 sleduje další osudy čtveřice hráčů vodního póla z Nymburku, kteří začali pracovat jako hodinoví manželé – Milana (Bolek Polívka), Honzy (David Novotný), Jakuba (David Matásek) a Kryštofa (Lukáš Latinák). Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti“ – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři… a to je sakra málo… Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel“.

zdroj: Bohemia Motion Pictures

Zpívej
Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Tvůrci Mimoňů a Tajného života mazlíčků se tentokrát vydali dobývat kina s příběhem, který vám pohladí nejen duši, ale i uši.

Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru.“

zdroj: Cinemart

Collateral Beauty: Druhá šance
V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem.

zdroj: Vertical Entertainment

Špinavej kšeft
Po uzavření továrny nemůže Jacques (Romain Duris) ve svém malém městečku najít práci. Poté, co ho opustí i jeho přítelkyně, je opravdu zoufalý. Místní "mafián" Gardot (Michel Blanc) mu nabídne, že mu odpustí všechny jeho nahromaděné dluhy a bohatě mu zaplatí, když zabije jeho ženu. Jacques nejprve odmítá, ale pod tíhou svých problémů nakonec jeho nabídku přijímá. Uzavřenou dohodu dodrží a nadšený Gardot mu začne dohazovat I další podobné nabídky. Mezitím se Jacque zamiluje do policistky Anity (Alice Belaïdi). Ani tohle mu však nezabrání, aby ve své práci pokračoval...

zdroj: A-Company

Masaryk
Prožil život bohéma, miloval ženy, hudbu, velká gesta. V jeho srdci bojovala nespoutanost extravagantního umělce s povinností a morálkou úředníka, diplomata. Velkou část života procestoval, ale nikdy nezapomněl na zemi, z níž pocházel, na republiku, kterou založil jeho otec Tomáš Garrigue. Smrt Jana Masaryka je dodnes zahalena tajemstvím. Mnohá tajemství se však skrývají i v jeho životě! Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího československého ministra zahraničí, Jana Masaryka, se vrací do doby těsně před druhou světovou válkou. Ve třicátých letech vrcholí Masarykova diplomatická kariéra, kterou tráví převážně ve Velké Británii, kde se snaží dostat světové mocnosti na stranu Československa.

Muž, oceňovaný jako brilantní řečník, zábavný společník a milovník života, má však i svou temnou stránku. Masaryk hledá únik před svým jménem, před odpovědností i před sebou samým v hýřivém životě, alkoholu a drogách, ale také v neustálém sebetrýznění. Tehdejší velvyslanec v Londýně se najednou ztrácí z veřejného života. Přerušuje kontakt s politickými kolegy i s přáteli. Na několik měsíců mizí, kamsi do Ameriky... Na pozadí historických událostí se odehrává napínavý životní příběh okouzlujícího, ale nevyrovnaného, sebedestruktivního muže a jeho marného boje o budoucnost vlastní země.

zdroj: Bioscop

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Manžel na hodinu
Kam zajít na Zpívej
Kam zajít na Collateral Beauty: Druhá šance
Kam zajít na Špinavej kšeft
Kam zajít na Masaryk

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Manžel na hodinu
Fanklub Zpívej
Fanklub Collateral Beauty: Druhá šance
Fanklub Špinavej kšeft
Fanklub Masaryk

Zatím bez komentáře, buďte první!