Filmové premiéry: Nový Spider-Man a agentka v boji proti radikální skupině
zdroj: Falcon

Filmové premiéry: Nový Spider-Man a agentka v boji proti radikální skupině

5. 7. 2017 – 11:19 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tento týden přináší českým divákům dvě filmové premiéry. Fanoušci marvelovských hrdinů se konečně dočkali nového Spider-Mana a milovníci akčních thrillerů si jistě přijdou na své u snímku V utajení, vyprávějícím příběh agentky CIA, která lokalizuje radikální skupinu a snaží se zabránit připravovanému útoku na Londýn.


Spider-Man: Homecoming
Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité.

zdroj: Falcon

V utajení
Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná...

zdroj: Forum Film CZ & SK

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Spider-Man: Homecoming?
Kam zajít na V utajení?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:    
Fanklub Spider-Man: Homecoming
Fanklub V utajení

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku