Filmové premiéry: Mimozemský útok a komedie z pohledu selfie tyče
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Mimozemský útok a komedie z pohledu selfie tyče

22. 6. 2016 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Návrat mimozemšťanů a boj o přežití, nebezpečné zbraně schopné zničit celé planety nebo nalezená kamera na selfie tyči v komedii plné gagů. Ve 25. týdnu tohoto roku se můžete těšit na 3 filmové premiéry.

Den nezávislosti: Nový útok
Věděli jsme, že se jednou vrátí. Využili jsme proto k obraně všech možností a zdrojů Země. Studovali jsme ukořistěné mimozemské technologie, plány a způsob myšlení vetřelců. Poučili jsme se z předchozího boje o přežití i z cesty k našemu vítězství. Ale bude to stačit? Jsme připraveni na to, co se nyní z hloubi vesmíru blíží k naší Zemi? Nebo nás před zánikem zachrání hlavně naše vynalézavost a důvtip? Jak je vůbec možné čelit vesmírné lodi, která k zaparkování potřebuje celý Atlantský oceán?

zdroj: Cinemart

Ratchet a Clank: Strážci galaxie
Ratchet & Clank vypráví příběh dvou nepravděpodobných hrdinů (Ratchet ­‐ mechanik, Clank - robot), kteří se snaží zastavit odporného cizince Dreka od zničení všech planet v Solana Galaxii. Když narazí na nebezpečné zbraně schopné zničit celé planety, musí spojit své síly s týmem hrdinů s názvem Strážci galaxie, aby galaxii zachránili. Během jejich cesty se dozvíme mnoho o hrdinství, přátelství a důležitosti objevování vlastní identity.

zdroj: YouTube.com

Léto All Exclusive
Jak by asi vypadaly kultovní Blair Witch Project nebo Paranormal activity natočené ve stylu úplně šílené komedie plné gagů? To přesně ukáže komedie Léto All Exclusive. Nalezená kamera na selfie tyči odhalí, co všechno se stalo během jednoho výletu partičky evropanů do brazilské džungle. A ukáže neuvěřitelné věci! Likvidací ohromného pavouka v trenýrkách počínaje a domorodým kmenem, který pronásleduje babičku na elektrickém kolečkovém křesle, konče. Létem All Exclusive dostává filmový žánr „Found Footage“ vyhrazený většinou pro horory úplně nečekaný směr bláznivé zábavy. Ne, tady se opravdu bát nebudete.

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb“ + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof.

Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět!

zdroj: YouTube.com

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Den nezávislosti: Nový útok?
Kam zajít na Ratchet a Clank: Strážci galaxie?
Kam zajít na Léto All Exclusive?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Den nezávislosti: Nový útok
Fanklub Ratchet a Clank: Strážci galaxie
Fanklub Léto All Exclusive

Zatím bez komentáře, buďte první!