Filmové premiéry: Brutálně upřímný počítačový multimilionář a český Deník Bridget Jonesové
zdroj: Bioscop

Filmové premiéry: Brutálně upřímný počítačový multimilionář a český Deník Bridget Jonesové

11. 1. 2017 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nerozlučné kamarádky a plachý introvertní gay, život ve zločineckém gangu, bláznivě potetovaný a brutálně upřímný počítačový multimilionář, láska k oceánům, nebo záhadná proměna šikanovaných kamarádek v kluky. Druhý týden tohoto roku nám přináší 5 filmových premiér.

Všechno nebo nic
Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké.

Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi…

zdroj: Bioscop

Pod rouškou noci
Děj filmu je zasazen do bouřlivých 20. let minulého století, kdy ani Prohibice nezastavila tok kořalky v ilegální síti gangstery provozovaných náleven. Kdokoliv s dostatečně velkými ambicemi a silnými nervy má příležitost dostat se k moci a penězům, a Joe Coughlin, syn náčelníka bostonské policie, již dávno hodil za hlavu svou přísnou výchovu a s vidinou zisků přešel na druhou stranu zákona. Ale i mezi zločinci existují jistá pravidla a Joe to nejposvátnější poruší: podrazí mocného mafiánského bossa, kterému ukradne peníze i jeho milenku. Vášnivý milostný vztah končící tragédií přinutí Joea odejít z Bostonu a na cestě za odplatou, provázenou ambicemi, milostným vztahem a zradou, se vydává vzhůru po žebříčku žhavého rumového podsvětí floridské Tampy.

zdroj: Vertical Entertainment

Proč právě on?
Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku…

zdroj: Cinemart

Odysea
Rok 1946. Kapitán Jacques Cousteau si díky vynálezu akvalungu může pořídit vysněnou vilu u Středozemního moře. Své syny Philippa a Jeana-Michela zasvěcuje do tajů potápění a zázračného světa ticha. Zdánlivé idylické rodinné soužití naruší Jacquesova touha po dobrodružství a dobývání nesmírného prostoru pod vodní hladinou. Pro ni je ochoten obětovat vše. I vztah s citlivým Philippem. Roky poté spojuje oba muže láska k oceánům. Otec je však touží dobývat, syn chránit.

zdroj: Film Europe

Kluci
Kim, Momo a Bella jsou kamarádky, které se potýkají se školní šikanou. Když ochutnají nektar bobulí tajemné květiny, netuší, že je rostlina dokáže proměnit v kluky. Kouzlo však může trvat jen jednu noc.

zdroj: Film Europe

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Všechno nebo nic?
Kam zajít na Pod rouškou noci?
Kam zajít na Proč právě on?
Kam zajít na Odysea?
Kam zajít na Kluci?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Všechno nebo nic
Fanklub Pod rouškou noci
Fanklub Proč právě on?
Fanklub Odysea
Fanklub Kluci

Zatím bez komentáře, buďte první!