Emoce v SuperStar: Farna, Soukup i Habera dojati k slzám
zdroj: Profimedia

Emoce v SuperStar: Farna, Soukup i Habera dojati k slzám

22. 4. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Včerejší přenos Česko Slovenské Superstar byl zase o něco dojemnější, než ten předešlý. Slzy tekly proudem a nebyla ani nouze o nečekané výstupy nejmladší porotkyně.

Včerejší přímý přenos pěvecké talentové soutěže opět zavdal bulvárním plátkům mnoho podnětů pro ostrou kritiku. Nejvíce to schytala jako vždy devatenáctiletá Farna, která se neubránila slzám při vystoupení Kristíny Debnárové, která ji dojala svým nezvyklým přednesem jinak živé písně Believe od zpěvačky Cher.

Včerejší SuperStar se neslo v duchu hudebních legend a zazněli tam velikáni jako Pink Floyd, Police nebo Queen. Poslední jmenované a jejich píseň Show Must Go On skvěle přednesla Sabina Křováková, která má jeden z nejvýraznějších a nejzajímavějších hlasů soutěže.

Jaroslav Smejkal zdroj: Profimedia

Další soutěžící, který Farnou dostal do kolen, byl Jaro Smejkal, který sice diváky nepřesvědčil svou verzí písně Every Breath You Take od Police, ale zato dostal od zpěvačky velmi lákavou nabídku: "Jaro, zazpíváš si se mnou duet?"

Zda bude mít Farna na svém dalším albu společný song právě s vypadlým Jarem, to se nechme teprve překvapit. Ale slibu v přímém přenosu by se dostát mělo.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!