Dramatický porod Terezy Černochové: Málem přišla o život!
zdroj: Profimedia

Dramatický porod Terezy Černochové: Málem přišla o život!

26. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dcera zesnulého Karla Černocha nemá na porod své dcery Laury vůbec hezké vzpomínky. Nechybělo totiž mnoho, aby vykrvácela. V ohrožení navíc bylo i miminko

Tereza prozradila, že Laura – která o víkendu oslavila 1. narozeniny - měla pupeční šňůru omotanou kolem krku a čím víc tlačila, tím víc ji tahala zpátky.

"Aby ji mohli uvolnit, nastřihli mě, jenže jsem tam měla křečovou žílu a ta praskla," popsala svůj hororový zážitek časopisu Maminka.

Jednatřicetiletá zpěvačka ztratila tolik krve, že lékaři jí doporučovali okamžitou transfuzi. Tu ale odmítla, protože by skončila na JIP a tím pádem by se nemohla věnovat dítěti.

"S mámou jsme to konzultovaly s mou gynekoložkou a ta říkala, že pokud na tom nejsem tak, že si nejsem schopná dojít ani na záchod nebo se osprchovat, pojďme to zkusit bez," zavzpomínala.

Jelikož Terezina maminka je lékařka, novopečená maminka nakonec podepsala revers a odešla domů s tím, že bude v její péči. Žádné další komplikace se naštěstí nevyskytly, takže ani s odstupem času svého rozhodnutí nelituje.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku