Dnes se v našem ringu utkají Kamil Střihavka a Daniel Hůlka! Kdo je ten lepší?
Dan Hůlka a Kamil Střihavka | zdroj: tisková zpráva

Dnes se v našem ringu utkají Kamil Střihavka a Daniel Hůlka! Kdo je ten lepší?

14. 4. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dnes jsme proti sobě postavili drsného rockera, jehož neskutečný hlas oceňují také návštěvníci muzikálů Kamila Střihavku, a Daniela Hůlku, který vyniká taktéž v muzikálech. Mimo to je také skvělý operní zpěvák. Jdou tito dva interpreti vůbec srovnávat? Pojďte to zkusit!

Daniel Hůlka

Daniel Hůlka je český operní a muzikálový zpěvák a herec. Je známý hlavně svými rolemi v muzikálech jako jsou Dracula nebo Monte Cristo. Také se věnuje se sólové tvorbě. V roce 2001 po dvou letech příprav si splnil sen, když s partou přátel absolvoval cestu do Nepálu a Indie, kde prošel Himaláje. Více.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Kompletní diskografie
Více fotek Daniela Hůlky

Kamil Střihavka

Kamil Střihavka je český zpěvák. Zpívat začal v roce 1986 s power metalovou skupinou Motorband. Později přešel od Power Metalu k Hard rocku. Vystupoval také v triu BSP (Balage, StřihavkaPavlíček). Účinkoval i v české adaptaci rockové opery Jesus Christ Superstar v pražském divadle Spirála, kde ztvárnil od roku 1994 do roku 1998 ve stovkách repríz Ježíše. Mezi jeho další muzikály patří například Johanka z Arku, či Excalibur. Více.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Kompletní diskografie
Více fotek Kamila Střihavky

Staňte se členem fanklubu vašeho oblíbeného zpěváka!
Fanklub Danial Hůlka
Fanklub Kamil Střihavka

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku