Daniela Šinkorová: Proč odešla z Draculy?
zdroj: tisková zpráva

Daniela Šinkorová: Proč odešla z Draculy?

26. 3. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletá zpěvačka a herečka přiznala, že s rolí Adriany se zkrátka "nesešla".

Daniele Šinkorové (která ve slavném muzikálu kromě Adriany měla hrát i Sandru), podle jejích vlastních slov dělal největší problémy zpěv.

"Ono to v podstatě je hrozně těžké říct, ale já jsem se s tou rolí prala, nechci říct z hereckého hlediska ani z toho, jak jsem vypadala – byla jsem krásně oblečená, všechno to zapadalo, typově myslím z toho udělali naše kostymérky a maskérky krásnou záležitost, tancovat jsem taky uměla," prohlásila v pořadu Limuzína.

„Tam šlo spíš o to, že tam se chce v první půli velká kantiléna á la Dan Hůlka a já se to se svým hereckým zpíváním snažila pojmout jinak a přenést emoce na diváka jiným způsobem než kantilénou a jaksi více operním zpíváním a to se prostě nedařilo a nezadařilo. A nezadařilo se to tak, že jsem to prostě vyhodnotila, že je lepší poznat své hranice a nechat toho," dodala.

Kdo by si však myslel, že se vzdala bez boje, mýlil by se.

"Vzhledem k tomu, jak já jsem ctižádostivá, tak jsem pro to dělala celé tři měsíce zkoušení jako maximum a.. a takhle to dopadlo. Ale je potřeba jít dál," konstatovala Šinkorová.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku