Daniel Hůlka nezvládá své dluhy. Jeho bývalá manažerka mu nechala odtáhnout auto!
zdroj: Profimedia

Daniel Hůlka nezvládá své dluhy. Jeho bývalá manažerka mu nechala odtáhnout auto!

1. 12. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Michaela Kocourková Hůlkovi půjčila přes 370 000 Kč a automobil. Úspěšný zpěvák jí však oboje "zapomněl" vrátit - a teď se nestačí divit...

Kocourková prohlásila, že celou věc nejprve řešila přes své právní zástupce, jenže představitel muzikálového Draculy dělal mrtvého brouka. Proto se odhodlala k radikálnímu řešení.

"Řekla jsem si, že si vezmu alespoň něco. Dan hrál v Kleopatře, povolala jsem tedy ochranku a ta vůz, který je psán na mě, odtáhla," prozradila Blesku.

Na místo následně dorazily dvě policejní hlídky – jednu přivolala nová Hůlkova manažerka a druhou Michaela. Druhá zmíněná ovšem neměla problém prokázat, že inkriminovaný automobil skutečně patří jí, takže v podstatě nebylo o čem diskutovat.

"Je mi to všechno moc líto. Dana jsem si vážila a myslím, že se nám spolu mnohé povedlo. Ani ve snu mě ale nenapadlo, že má takhle pokřivený charakter," dodala Kocourková.

Připomeňme, že Hůlkův vůz v dubnu shořel na dálnici přibližně 60 km před Bratislavou. Příčinou požáru údajně byla prasklá hadice s olejem. Od té doby si žádný další nepořídil a jezdil tím, který mu v dobré víře půjčila Michaela.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku