Co dělá Aleš Lehký z Luneticu? Rodina je pro něj na prvním místě
zdroj: Profimedia

Co dělá Aleš Lehký z Luneticu? Rodina je pro něj na prvním místě

29. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pro třiatřicetiletého zpěváka je prý rodina na prvním místě. S manželkou Janou si v dohledné době chtějí pořídit další děti.

Aleš se svojí rodinou žije v Ústeckém kraji a po stěhování do Prahy podle svých vlastních slov netouží. V rozhovoru pro server iDNES.cz mimo jiné zavzpomínal, jak a kdy se seznámil se svou budoucí manželkou.

"To naše setkání byla vlastně náhoda, jak už to bývá. Jel jsem tehdy do servisu s autem a tam mě oslovila právě moje budoucí žena. Myslela si, že jsem nějaký školák, který je za školou. Slovo dalo slovo, domluvili jsme se na kávě, na vínu a bylo," uvedl.

Lunetic zdroj: Profimedia

Jana tedy vůbec neměla tušení, že hovoří se zpěvákem legendární chlapecké skupiny Lunetic. Ta se před několika lety rozhodla vrátit na českou hudební scénu. Přestože některá bulvární média tuto událost označila za „pohromu roku“, Lunetici za své zatím poslední album "Na vlnách" získali Zlatou desku.

A jaké jsou Alešovi plány do budoucna? Především by rád pořídil sourozence svému tříletému synovi Adamovi. "U jednoho dítěte určitě skončit nechceme," tvrdí svorně oba manželé.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku