Českou Miss 2015 se stala Nikol Švantnerová
zdroj: Profimedia

Českou Miss 2015 se stala Nikol Švantnerová

29. 3. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaadvacetiletá rodačka ze Šumperka podle očekávání získala korunku letošní královny krásy. Navíc byla zvolena i Českou Miss Bikini 2015.

"Vůbec tomu nemohu uvěřit, jsem strašně překvapená, ještě mi to úplně nedochází. Jsem strašně šťastná, splnila jsem si svůj sen, je to nepopsatelné," řekla Nikol krátce po oznámení výsledků serveru Novinky.cz.

Pádný důvod k oslavě má také Karolína Mališová, která si odnesla hned tři tituly - Česká Miss Earth 2015, Česká Miss Tvář 2015 a Česká Miss Úsměv 2015. Českou Miss World 2015 byla vyhlášená Andrea Kalousová.

Švantnerová nedávno přiznala, že za své dosavadní úspěchy v modelingu draze zaplatila. V minulosti se totiž musela potýkat s bulimií a anorexií. Když jako patnáctiletá v Hongkongu předváděla pro značky Dior a Dolce&Gabbana, zkolabovala a skončila v nemocnici.

"Dodnes mám z toho následky. Kdykoli jsem se dostala do stresu, nejedla jsem, začala jsem zvracet a znova jsem do toho spadla. Vím, že celý život budu mít žaludek zničený, dodnes si vyčítám, že jsem se modelingem nechala tak zaslepit," prozradila v rozhovoru pro Super.cz.

Zatím bez komentáře, buďte první!