České filmy porážejí Star Wars. Podívejte se na pět nejoblíbenějších!
zdroj: tisková zpráva

České filmy porážejí Star Wars. Podívejte se na pět nejoblíbenějších!

5. 2. 2016 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

S českými filmy se v poslední době roztrhl pytel. Není proto divu, že v pětici nejpopulárnějších filmů na Osobnosti.cz jsou hned čtyři z české produkce. Přesto se do první pětky propracovalo několik velmi nečekaných snímků...

1. Andílek na nervy

Rodinná komedie vypráví příběh velkoměstské pubertačky a jejího otce, nemajetného veterináře žijícího na venkově. Čtrnáctileté Viktorii, vyrůstající v přepychu, umírá při nesmyslné plastické operaci matka. Viktorie je svěřena do péče svému otci, se kterým se dosud nesetkala. Veterinář Jakub má rád svůj klid, pivo a nezávazné flirty s pěknými klientkami, které se svými zvířecími mazlíčky Jakuba rády navštěvují. Jakubův život, život jeho sestry Heleny, rázné starostky, a také život celé vesnice je narušen příjezdem Viktorky. Nevyhnutelně dochází ke konfrontacím během rodinných rituálů i během tradičních svátků, které Viktorie nezná. Své zoufalství svěřuje virtuálním přátelům na internetu...

Film Andílek na nervy měl českou premiéru už 18. června 2015. Více informací, fotky a kompletní herecké obsazení naleznete na Osobnosti.cz.

zdroj: Indigo Film

2. Lída Baarová

Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných za evropský Hollywood. Po počátečních potížích nakonec okouzlí i davy fanoušků v celém Německu. Tisk ji vynese na titulní strany jako jednu z nejkrásnějších žen Evropy. Užívá si slávy i náklonnosti Gustava Fröhlicha, tehdejšího idolu všech německých žen...

Životopisné drama Lída Baarová mělo premiéru 21. ledna 2016 a od té doby se drží na předních příčkách v návštěvnosti kin. Více informací naleznete na Osobnosti.cz.

zdroj: Cinemart

3. Star Wars: Síla se probouzí

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie... Síla se probouzí je s přehledem nejúspěšnějším zahraničním filmem loňského roku a svými tržbami trhá všechny rekordy. V žebříčku popularity na Osobnosti.cz se ale musely Hvězdné války překvapivě spokojit až se třetím místem.

Dobrodružné sci-fi Star Wars: Síla se probouzí se v českých kinech vysílá od 17. prosince.2015. Více informací, včetně fotografií naleznete na Osobnosti.cz.

zdroj: Falcon

Pětici nejpopulárnějších filmů podle žebříčku na Osobnosti.cz uzavírá česká komedie Padesátka, a televizní film Správnej dres, vyprávějící o manželství hokejové hvězdy (Jiří Mádl) a bývalé Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová).

Staňte se fanoušky těchto oblíbených filmů:
Fanklub Andílek na nervy
Fanklub Lída Baarová
Fanklub Star Wars: Síla se probouzí
Fanklub Padesátka
Fanklub Správnej dres

Nenašli jste v žebříčku váš oblíbený film? Podpořte jej třeba právě členstvím ve fanklubu.

Zatím bez komentáře, buďte první!