Celebrity v roli superhrdinů: Koho zachránily?
zdroj: Profimedia

Celebrity v roli superhrdinů: Koho zachránily?

4. 4. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

S velkou slávou přichází i velká zodpovědnost. Podívejte se s námi, koho známé tváře pomohli zachránit!

Heidi Klum (39)

Supermodelka se o víkendu proměnila v superhrdinku, kdy se jí společně s přítelem Martinem na Havaji podařilo zachránit z rozbouřeného moře jejího sedmiletého syna Henryho a dvě chůvy, které unášela vlna.

 

Kate Winslet (37)

Kate Winslet zdroj: tisková zpráva

Herečce, která se proslavila rolí Rose ve velkofilmu Titanic, se podařilo zachránit matku Richarda Bransona z hořících plamenů, které zachvátily jeho dům na soukromém ostrově v Karibiku. Branson je strýc jejího manžela Neda Rock’nRolla, kterého si vzala loni během malého obřadu loni v prosinci.

 

Zoe Saldana (34)

Zoe Saldana zdroj: tisková zpráva

Krásná Avatarka ze stejnojmeného snímku Jamese Camerona udělala dobrý skutek minulý rok v lednu, kdy pomohla starší paní, která se zranila při autonehodě. Herečka ženu ošetřila předtím, než přijela záchranná služba.

 

Brad Pitt (49)

Brad Pitt zdroj: tisková zpráva

Hollywoodský nestárnoucí krasavec a idol ženských srdcí zachránil v roce 2011 dívku během nebezpečné natáčecí scény. Všímavý hrdina ji vytáhl z davu asi sedmi set lidí během natáčení filmu World War Z.

 

Tom Cruise (50)

Tom Cruise zdroj: tisková zpráva

Členu scientologické církve se podařili tři husarské kousky během roku 1996. Během premiéry jednoho jeho filmu se mu podařilo vytrhnout z tlačícího se davu sedmiletého kluka, kterého by jinak snad umačkali. Dále zaplatil účet v nemocnici za ženu, co byl svědkem její nehody, od které viník utekl.

Jako by toho nebylo málo, tak v tom samém roce zachránil pět turistů před utonutím, jejichž loď ztroskotala u italského pobřeží.

Hvězda Mission Impossible si se svými filmovými rolemi opravdu v ničem nezadá.

 

Princ Harry (28)

Princ Harry zdroj: tisková zpráva

Když byl přepaden jeho nejlepší kamarád, neváhal se za ním statečný princ vydat a zachránit ho. Celou dobu byl na telefonu a jel na místo činu v Battlesea na jihozápad Londýna, aby mu pomohl. Celý incident se odehrál v závěru roku 2011.

 

Mila Kunis (29)

Mila Kunis zdroj: tisková zpráva

I když se pravidelně umísťuje na prvních příčkách anket o nejvíce sexy ženy světa, ve volném čase se věnuje jiné bohulibé činnosti. V loňském roce zachránila život padesátiletému dělníkovi, který se zranil na stavbě jejího domu. Dala ho do stabilizované polohy a zavolala mu sanitku.

 

Dustin Hoffman (75)

Dustin Hoffman zdroj: tisková zpráva

Známý herec se stal hrdinou v roce 1999, když zachránil běžce v Hyde Parku, kterého postihl infarkt. Dustin vytočil číslo 999 a vyčkal u postiženého Sama Demstera, který mu poté děkoval za záchranu života.

Zatím bez komentáře, buďte první!