Ashton Kutcher nebo Charlie Sheen? Kdo je lepší v seriálu Dva a půl chlapa?
Dva a půl chlapa | zdroj: tisková zpráva

Ashton Kutcher nebo Charlie Sheen? Kdo je lepší v seriálu Dva a půl chlapa?

4. 4. 2016 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V roce 2011 vystřídal Ashton Kutcher Charlieho Sheena v populárním sitcomu Dva a půl chlapa. Mnoho fanoušků se s tím do dnešního dne nevyrovnalo a chce Charlieho zpět. Jejich přání nebude pravděpodobně vyslyšeno, kvůli obrovským skandálům Charlie Sheena. Jaký je váš názor? To nám můžete sdělit v anketě na konci článku.

Charlie Sheen

Charlie Sheen je americký herec, který se proslavil svými rolemi ve filmech Žhavé výstřely (1991), Četa (1986) nebo v seriálu Dva a půl chlapa (2003 až 2011). Jako jeden z mála herců je členem hnutí 9/11 truth movement. V roce 2011 jej vyloučili z natáčení seriálu Dva a půl chlapa kvůli problémům s drogami. Více.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Celá fotogalerie

Kompletní filmografie

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher je americký herec, scenárista, producent a investor. Svoji kariéru začal jako model. K herectví se dostal v roli Michaela Kelsa, v televizním seriálu Zlatá sedmdesátá. Filmový debut přišel s romantickou komedií Brzy to přijde a pozornost publika získal rolí Hele vole, kde mám káru? V květnu 2011 bylo oznámeno, že nahradí Charlieho Sheena v seriálu Dva a půl chlapa. Jeho premiéru v epizodě "Nice to Meet You, Walden Smidt" sledovalo 28,7 milionů diváků. Více.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Celá fotogalerie

Kompletní filmografie

Přidejte se do fanklubu!
Fanklub Charlie Sheen
Fanklub Ashton Kutcher

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku