Antonio Banderas a Melanie Griffith se prý chtějí rozvést
zdroj: Profimedia

Antonio Banderas a Melanie Griffith se prý chtějí rozvést

8. 6. 2014 – 11:40 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Další slavné manželství je v troskách. Co se mezi třiapadesátiletým hercem a o tři roky starší herečkou stalo?

Podle TMZ si rodiče sedmnáctileté Stelly Banderas už dlouhou dobu nerozumí a nedávno dospěli k závěru, že nejlepším řešením bude rozchod.

Antonio a Melanie jsou svoji dlouhých 18 let, nicméně jejich soužití rozhodně není bez mráčků. Zlé jazyky tvrdí, že hvězda filmu Desperado své manželce neustále zahýbá.

Ať už si o tom myslíme cokoliv, pravdou je, že Banderas rozhodně není svatý a kvůli jeho románkům byl rozvod na spadnutí už před dvěma lety - tehdy ho totiž novináři nachytali ve společnosti neznámé blondýnky a Melanie následně přestala nosit snubní prsten.

Antonio Banderas a Melanie Griffith zdroj: Profimedia

Není bez zajímavosti, že pro Melanii to bude v pořadí již čtvrtý rozvod. Poprvé se vdala ve svých 18-ti letech, ovšem její manželství s Donem Johnsonem vydrželo pouhých 6 měsíců.

V roce 1987 se úspěšná herečka rozhodla ignorovat známé moudro „nevstoupíš dvakrát do téže řeky“ a po rozvodu se svým druhým mužem – Stevenem Bauerem – si Dona vzala ještě jednou. Ten ale o několik let později začal mít problémy se zneužíváním léků. Nešťastná Melanie ho opustila a útěchu našla právě v náruči Antonia…

Zatím bez komentáře, buďte první!