Aneta Langerová už homosexualitu netají a ráda by se stala maminkou
zdroj: tisková zpráva

Aneta Langerová už homosexualitu netají a ráda by se stala maminkou

17. 5. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nejoblíbenější a nejúspěšnější účastnice SuperStar je momentálně plně zaměstnána zpíváním i novými projekty a vedle toho pomýšlí i na budoucnost.

Šestadvacetiletá Aneta se včera zúčastnila akce, která odstartovala další ročník pojízdné kavárny Potmě, kterou je ona patronkou. Společně s Ivanou Chýlkovou, Bárou Hrzánovou, Jiřím Macháčkem a dalšími přestřihla pásku, která odstartovala putovní jízdu autobusu po městech českých, kde návštěvou této kavárny lidé přispějí nadaci Světluška, která pomáhá zrakově postiženým.

O Anetě je už delší dobu známo, že ji nezajímají muži a nijak se tím už netají. Dlouho se spekulovalo o jejích údajných vztazích s mužskými protějšky, například s Juliánem Záhorovským a dalšími, ale Aneta už dávno všechny vyvedla z omylu několikaletým vztahem s o šestnáct let starší šéfkou hudebního vydavatelství Ivou Milerovou, se kterou se objevovala na veřejnosti a svou orientaci už tak nemusela skrývat. Poté měla několik dalších vztahů, ale současnou partnerku veřejnosti ještě neodhalila.

"Tikají neustále podprahově a jednou, až to všechno vybuchne, tak už se neubráním," prozradila touho mít vlastní dítě, nebo ho alespoň adoptovat.

Aneta je tetou už dvou ratolestí, jejichž otcem je bratr Nikola a jako každá normální žena touží i přirozeně po tom vlastním. Snad se jí to také v budoucnu poštěstí.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku