Aneta Langerová o natáčení 8 hlav šílenství: 'Nejtěžší bylo překonat prvotní momenty ostychu'
zdroj: Profimedia

Aneta Langerová o natáčení 8 hlav šílenství: 'Nejtěžší bylo překonat prvotní momenty ostychu'

13. 11. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vítězka prvního ročníku talentové soutěže Česko hledá SuperStar se brzy představí jako herečka. A to hned v hlavní roli!

Langerová8 hlavách šílenství ztvárnila postavu básnířky Anny Barkovové, které byla 22 let vězněna v komunistických lágrech. Původně se jí do toho ale vůbec nechtělo.

"Neměla jsem odvahu stoupnout si před kameru a něco hrát a ztvárňovat, protože jsem to nikdy v životě nedělala," vysvětlila v rozhovoru pro týdeník 5 plus 2.

Scénář filmu jí však zaujal natolik, že byla schopná se o této nabídce alespoň bavit. A když se o ní bavila už rok a půl… "Tak jsem na to přistoupila, protože jsem si řekla, že už to beztak znám nazpaměť," konstatovala.

Jaká věc pro ni byla při natáčení nejtěžší?

"Asi překonat prvotní momenty ostychu. Hned na začátku jsem měla takový náročnější herecký úkol, protože jsem musela lézt sněhem zabalená ve vaťáku, protože Anna ve snu utíkala z lágru. Po cestě upadla a spatřila brusinky, ze kterých měla hladovou radost," zavzpomínala Aneta a dodala:

"Projevit tu radost, u toho žvýkat zmrzlé brusinky, lézt po čtyřech před celým štábem a předstírat, že jsem Anna Barkovová někde na Sibiři, to není jednoduchý úkol pro někoho, kdo to nikdy nedělal."

Jsme hodně zvědaví, co na toto dílo řeknou diváci a kritici…

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku