Alicia Keys nafotila těhotenský akt
zdroj: tisková zpráva

Alicia Keys nafotila těhotenský akt

24. 9. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá zpěvačka rozšířila řady celebrit, které se svlékly před objektivem v pokročilém stupni těhotenství.

Alicia Keys se touto formou rozhodla podpořit charitativní hnutí We Are Here. Z toho důvodu si na bříško namalovala mírový znak.

„Chci shromáždit celou armádu…Myslím, že nejvyšší čas, aby tomu lidé začali věnovat pozornost. A tenhle vzkaz rozhodně ignorovat nebudou,“ konstatovala interpretka hitu Doesn't Mean Anything v rozhovoru pro New York Times.

Alicia Keys zdroj: Profimedia

Alicia kampaň odstartovala začátkem září, kdy představila svůj nový song We Are Here a vyzvala své fanoušky i ostatní slavné osobnosti, aby jí v jejím boji za lepší svět podpořili. Sama přispěla částkou ve výši jednoho milionu USD.

„V den, kdy jsem tuto píseň napsala, jsem seděla v kruhu lidí všech věkových kategorií a požádali nás, abychom odpověděli na otázku, proč jsme tady. Proč jsem tady?? To mě opravdu hluboce zasáhlo. Uvědomila jsem si, že nikdy dřív se mě na to nikdo nezeptal,“ uvedla budoucí dvojnásobná maminka.

We Are There zdroj: Instagram

Na Internetu už se objevily snímky Madonny, Pharrella Williamse či Jennifer Lopez, na kterých v rukou drží archy papíru s jejich vlastními odpověďmi na výše uvedenou otázku.

Zatím bez komentáře, buďte první!