Alice Bendová je opět svobodná
zdroj: tisková zpráva

Alice Bendová je opět svobodná

19. 9. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Soud udělal definitivní tečku za manželstvím čtyřicetileté herečky a osmatřicetiletého bývalého hokejisty.

Ještě před cca třemi lety - kdy vyšlo najevo, že Alicin manžel Václav udržuje intimní vztahy i s jinými ženami – nechtěla krásná brunetka o rozvodu ani slyšet.

„Nechci o tom mluvit. Podstatné je, že já i můj muž se pečlivě staráme o naše děti. Hlavně, že je máme zdravé a krásné, všechno ostatní není podstatné," řekla tehdy novinářům.

Jenže člověk míní… a život mění. Za nějakou dobu Alice zjistila, že Václav chtěl sex dokonce i po její sestře a navíc si sama našla milence – pohledného mladíka Michala Topola. Když ji Benda následně obvinil z toho, že s ním stýká už delší dobu a že právě on je skutečnou příčinou jejich manželské krize, bylo jasné, že rozvod je nevyhnutelný.

„Jakmile jsem se dozvěděla, že jsem byla v devátém měsíci těhotenství a on chodil za jinou do Dolních Břežan, došlo mi, že opravdu nemá žádné zábrany a morálku. Bylo mi to strašně líto. V té době jsem se rozhodla pro rozvod,“ svěřila úspěšná herečka a modelka v roce 2012 serveru Blesk.cz.

Alice Bendová a Václav Benda zdroj: Profimedia

Nyní Blesku dobře informovaný zdroj okruhu rodinných přátel prozradil, že manželství Alice a Vaška je už minulostí. Hvězda seriálu Svatby v Benátkách to nicméně odmítla komentovat. „Domluvili jsme se, že se k tomu ani jeden nebudeme vyjadřovat. Je to naše soukromá věc,“ prohlásila.

Jelikož Bendová je s výše zmíněným Topolem údajně zasnoubená, nijak zvlášť ji to mrzet nemusí. S přihlédnutím ke všem okolnostem lze tvrdit, že spíš než k pláči má důvod k oslavě…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku