Agáta Hanychová má dnes svatební repete: Tentokrát v kostele!
zdroj: tisková zpráva

Agáta Hanychová má dnes svatební repete: Tentokrát v kostele!

24. 5. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

A je to tady! Další očekávaná svatba mladého manželského páru se koná právě dnes za přítomnosti médií a mnoha svatebčanů. Agáta Hanychová se podruhé stane paní Prachařovou.

Dnes v poledne proběhne již druhý svatební obřad "manželů" Prachařových, kteří se již před nedávnem vzali v utajení v Mariánských lázní. První svatba měla kouzlo v tom, že byla spontánní a mimo mediální zájem. To by ale nebyla Agáta, aby si nezopakovala obřad ještě jednou a to se vší parádou!

Nyní to nejsou už šaty z půjčovny vybrané během několika minut, ale róba od návrhářky Soni Hlaváčkové, se kterou se modelka už stihla pochlubit do médií. Zda si ale opravdu vezme na svůj den D právě tyto šaty, nebo úplně jiné, to se teprve ukáže.

V kostele v Uněticích, kam se už sjeli svatební hosté, nechala Agáta pokřtít i svého syna Kryšpína, kterého má s bývalým přítelem Mirkem Dopitou. Nyní bude na druhé svatbě kompletní rodina obou manželů a svědčit jim bude jak Ondřej Brzobohatý na straně Jakuba a kamarádka z dětství na straně nevěsty, ale i samotný Bůh! Tak hodně štěstí, ať už je to naposledy.

Zatím bez komentáře, buďte první!