Žebřík už tuto sobotu s koncerty Tomáše Kluse, Miro Žbirky, UDG i Vladimira 518
zdroj: iREPORT.cz

Žebřík už tuto sobotu s koncerty Tomáše Kluse, Miro Žbirky, UDG i Vladimira 518

13. 3. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Už 15. března se v Plzni sejde naše hudební elita na předávání cen Žebřík 2013 Bacardi Music Awards. Show moderovaná Tomášem Hanákem a Bárou Polákovou nabídne exkluzivní vystoupení Mekyho Žbirky, Tomáše Kluse, Vladimira 518 & Idiot live bandu s Matějem Ruppertem a Romanem Holým, i koncerty skupin UDG a A Banquet.

V areálu Fakulty umění a designu Západočeské univerzity bude předáno 27 cen v devíti kategoriích podle výsledků hlasování na serveru Anketazebrik.cz. Kandidáty na zisk bronzových sošek výtvarníka Václava Česáka jsou tentokrát Kryštof, Hentai Corporation, Mandrage, Chinaski, UDG, Imodium, Kofe-In, Monkey Business, Vladimir 518, Tomáš Klus, Richard Krajčo, Vojta Dyk, Matěj Ruppert, Dan Bárta, Lenka Dusilová, Celeste Buckingham, Lenka Nová, Aneta Langerová, Anna K a další.

Dojde i na prestižní cenu pro Osobnost Žebříku, kterou z ruky šéfa magazínu iREPORT Jardy Hudce v minulosti obdrželi Chinaski, Tata Bojs, David Koller, Dan Bárta, Glenn Hughes, Ashley Slater či Michal Pavlíček. Honorován bude i autor Ceny o nejkreativnější počin ZČU.

Žebřík zdroj: iREPORT.cz

Koncertním lákadlem Žebříku, slavícího už 21 let existence, je první letošní koncert Tomáše Kluse, který vedle známých hitů premiérově zahraje i písně z očekávaného nového alba: „Chci si užít bytí s lidmi, co tam budou. Je to jedna z mála akcí, kde nemám pocit, že bych se musel něčemu násilně přizpůsobovat, není to takové divadlo, které jsem prožil třeba na Slavících. Mám rád, že se Žebřík drží muziky."

Speciální „best of" chystá legendární Miro Žbirka, nezůstane ale jen u svých notoricky známých šlágrů: „Máme novou písničku k filmu Fair Play. Ta na Žebříku zazní ve své premiéře."

Z právě probíhajícího turné si do Plzně odskočí UDG, aby svým koncertem celý večer završili: „My si užíváme každý ročník bez ohledu na to, jestli bodujeme jako kapela nebo ne. Je tam fantastická atmosféra a potkáme spoustu známých, které jsme dlouho neviděli."

zdroj: youtube.com

Zajímavou podívanou slibuje i hiphopová show Vladimira 218 s DJem Mike Trafikem, Idiot Live Bandem a hosty Romanem Holým a Matějem Ruppertem„Mejdan na Žebříku je vždycky velkolepý", těší se zpěvák Monkey Business.

Druhá stage bude umístěna do přilehlého stanu, kde se o zábavu postarají DJs Friky, Dead Sailor a další.

Předprodej v ceně 390 Kč probíhá na www.ticketstream.cz awww.plzenskavstupenka.cz.V prodeji jsou i VIP passy za 990 Kč, zahrnující místa na VIP balkoně, bezplatnou konzumaci ve VIP lounge (pivo, víno, káva, voda) a vstup na after party s hvězdami Žebříku. Studenti ZČU mají nárok na snížení vstupné za 290 Kč.

Mezi loňskými oceněnými byli Kryštof, UDG, Chinaski, Clou, Kofe-In,Imodium, Lenka Dusilová, Celeste Buckingham, Aneta Langerová,Anna K, Tomáš Klus, Richard Krajčo, Vojta Dyk, Anna K, Aneta Langerová, Boris Carloff, A Banquet, Calm Season, festivaly České hrady, Rock for People, Colours Of Ostrava a filmy Čtyři slunce a Okresní přebor.

Organizátory Hudebních cen Žebřík jsou magazín iREPORT a společnost Plzeň 2015. Projekt podporují Plzeňský kraj, Ministerstvo kultury a Evropské hlavní město kultury. Generální partnerem je značka Bacardi.

Více na www.anketazebrik.cz

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!