Magazín

Mladičká Barbora Podzimková jde po vítězství v Elite Model Look na dračku

Úspěch a zase úspěch, tak se dá nazvat kariéra Barbory Podzimkové, přestože je teprve v rozpuku. Nedávno vyhrála světové kolo Elite Model Look a už má za sebou focení, pro které by daleko starší modelky udělaly cokoliv.
Magazín

Monika Bagárová se zamilovala za oceánem. Dokonce ukázala zamilovanou fotku se svým přítelem.

Láska je láska! Monika Bagárová si žije svůj krásný vztah, za kterým lítá až do USA. Informací zatím moc není, ale společná fotka mluví za vše. 
Magazín

Ewa Farna konečně ukázala světu dlouho očekávaný klip k písni Leporelo

A je to tu. Čeští fanoušci Ewy Farne se konečně dočkali videoklipu k písni Leporelo, na který dlouho čekali. Jak se jí povedl?
Magazín

Funky kapela Megaphone natočila a pokřtila unikátní videoklip

Dne 29. 5. se v pražském klubu La Loca konal křest nového videoklipu k písni Dancin' Shoes. Ta pochází z desky Gift Shop, kterou Megaphone vydali v roce 2013 a křtitelem nebyl nikdo jiný než funková hvězda Matěj Ruppert z Monkey Business.
Magazín

Slovenská zpěvačka Tina se provdala

Tina se vdala za svého partnera, rappera a tatéra Separa. Svatba byla zřejmě malá a docela na rychlo, nicméně Tina vypadá opravdu šťastná.
Magazín

Tomáš Klus a Vojta Dyk se spolu objeví v hlavní roli v nové pohádce!

Tomáše Kluse fanynky prostě milují a stejně tomu je i v případě Vojty Dyka. Naštěstí si ti dva spolu zahráli v nové pohádce a zanedlouho tak uvidíme, jak to dopadlo.
Magazín

Cameron Diaz má po boku nového fešáka. Je mladší a pořádně potetovaný

Že by kráska Cameron Diaz byla konečně po boku muže, se kterým by i vydržela? Drsný rocker by mohl být konečně něco pro ní!