Lucie Bílá interview: Cestou na Okoř dám pusu Petrovi Hapkovi
zdroj: iREPORT.cz

Lucie Bílá interview: Cestou na Okoř dám pusu Petrovi Hapkovi

23. 6. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Mám ráda svou práci a dělala bych ji se stejnou láskou, i kdyby žádný Slavík nepřiletěl, „ tvrdí o hudbě, popularitě a svých oceněních Lucie Bílá. V létě absolvuje dvě exkluzivní festivalová vystoupení: v srpnu na Sázavafestu a už za týden, přesně na Slunovat, se představí na Okoři se šťávou.

Festivaly, to je obvykle příroda, čistý vzduch... Předpokládám, že přírodě a venkovu dáváš přednost před městem.
Jsem tak často mezi lidmi a za zdmi kulturních domů, sálů a kin, že pak utíkám do přírody jak zběsilá! Líbí se mi dívat se do slunce a dýchat čerstvý vzduch a hlavně chodit všude v nízkých botech pěšky a dívat se na svět bez oken auta. Mám chalupu v Českém ráji a ten kraj si právem zaslouží své jméno - je to opravdový ráj.

 

Jak se ti žije v Otvovicích a proč ses tam rozhodla usadit?
I když je Český ráj nádherný, stejně bude pro mě jako pro každého to nej místo tam, kde jsem se narodila. Mám tam přátele z dětství a svou rodinu a tak hluboko zapuštěné kořeny. Každý tam ví, že jsem normální holka, co chodí pro rohlíky a na poštu a někdy i do hospody na pivo. Nikdo ode mne neočekává načesané vlasy a makeup, nikdo mě tam nebere jako mimozemšťana. Prostě je mi v Otvovicích dobře a taky se té vesničce snažím ten pocit domova vracet: od zvonu v místní kapličce až po čističku pro školu...

  

V současné době asi prožíváš hodně těžké chvíle, změnilo to nějak tvůj pohled na život?
Vždycky jsem měla rodinu na prvním místě a dala jí sto procent lásky, ale teď málem nestačilo ani milion. Bylo to těžké pro nás všechny, ale zázraky se dějí a maminku máme doma! Nikdy nezapomenu děkovat a nechci už prošvihnout ani den se svými báječnými rodiči.

Pokračování rozhovoru naleznete v odkazu:

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku