Krásná neteř Julie Roberts Emma byla zatčena za domácí násilí
zdroj: tisková zpráva

Krásná neteř Julie Roberts Emma byla zatčena za domácí násilí

17. 7. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Emma Roberts byla zadržena za domácí násilí, které páchala na svém příteli Evanovi Petersovi. Tomu po napadení zůstaly známky kousnutí a krvavý nos. 

Celá událost se stala v kanadském hotelu v Montrealu. Dvaadvacetiletá Emma byla vzata do vazby poté, co byli přivoláni policisté do hotelového pokoje mladého páru. Když tam přivolaní strážníci vstoupili, uviděli Evana, jak krvácí z nosu a má značné známky kousnutí. Neváhali ani chvilku a mladičké herečce rovnou nasadili pouta. Šestadvacetiletý Evan ale netrval na zadržení ve vazbě, proto byla Emma po pár hodinách propuštěna. Tato událost se stala před deseti dny.

Blízký zdroj z hereččina okolí uvedl, že oba byli rozčílení, ale odmítá, že by Emma Evana uhodila. Přesto musela být herečka obviněna, protože její přítel měl zjevná fyzická zranění.

Emma Roberts a Evan Peters zdroj: Profimedia

Emma je neteří oscarové herečky Julie Roberts. Její přítel Evan se objevil ve filmu Kick Ass a bude hrát v pokračování filmu X Men. I přes to, že měli menší roztržku a tekla krev, se pár nerozchází. Společně pracují na pořadu American Horror Story. S Evanem se Emma seznámila minulý rok při natáčení filmu Adult World a podle všech informací jsou do sebe velice zamilovaní. Pár byl několikrát přistižen, jak se žhavě líbá na veřejnosti. Ti dva jsou důkazem, že láska má mnoho podob. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku