Zranění Michala Hrůzy vyvolalo ostré spory na domácí hudební scéně
zdroj: tisková zpráva

Zranění Michala Hrůzy vyvolalo ostré spory na domácí hudební scéně

21. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmatřicetiletý zpěvák Richard Krajčo měl ostrou výměnu názorů s kolegy ze skupin Divokej Bill a Chinasky.

Jak jsme vás před několika dny informovali, Michal Hrůza utrpěl při rvačce v ostravské Stodolní ulici vážné poranění mozku a v současné době bojuje o život. Jako by to nestačilo samo o sobě, včera odpoledne se kvůli tomu na Facebooku pohádali členové kapel Kryštof, Divokej Bill a Chinaski.

Richard Krajčo totiž v sobotu v Hukvaldech pořádal festival Kryštof Kemp, kterého se Hrůza měl účastnit. V této souvislosti poskytl médiím rozhovor a samozřejmě se vyjádřil i k výše zmíněné tragické události. Zpěvák Štěpán Karbulka a bubeník Otakar Petřina ho následně nevybíravými slovy obvinili z toho, že kamarádovo neštěstí zneužil k vlastnímu zviditelnění.

Krajčo si to nenechal líbit a Otovi mj. připomněl, jak se Kryštof zachoval poté, co v roce 2008 zemřel bubeník Chinaski Pavel Grohman a populární skupina kvůli tomu do odvolání zrušila všechna svá plánovaná vystoupení.

Richard Krajčo zdroj: tisková zpráva

"Když se stalo neštěstí s Pavlem, byli jsme to my, kdo po půlnočním koncertě na Slovensku spali tři hodiny a přes Rakousko jeli na Švihov, abychom místo vás zahráli. Než jsem vám zavolal, abyste přijeli zahrát na Kryštof Kemp místo Michala Hrůzy, díval jsem se na plán vašich koncertů a stihli byste to i s vaším přejezdem na noční hraní, protože se jednalo o koncert v 15.00,“ napsal a dodal, že Chinaski požádal o okleštěnou – třeba jen akustickou – verzi.

„A co se stalo??? Vykašlali jste se na to. Neudělali jste to ani pro něj, ani pro lidi. Takové situace se nedějí každý den, a i když mezi kapelama funguje nevraživost a závist, jsou okamžiky, kdy je potřeba se podržet,“ rozohnil se Krajčo.

Petřina své vyjádření následně stáhl (čímž zmizel i komentář Karbulky) a Krajčovi se omluvil.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!