Zpěvačka Jessica Simpson porodila zdravého syna s legračním jménem
zdroj: Profimedia

Zpěvačka Jessica Simpson porodila zdravého syna s legračním jménem

1. 7. 2013 – 11:06 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Popová zpěvačka se konečně dočkala vytouženého syna, kterého porodila včera v neděli.

Dvaatřicetiletá nyní dvojnásobná maminka Jessica porodila svého druhého potomka snoubenci Ericu Johnsonovi a pojmenovali ho opravdu zajímavě - Ace Knute. Zda se bude synkovi takové jméno v pozdějším věku zamlouvat, ukáže až čas, ale hodí se spíše na ledního medvěda. Možná zpěvačka opravdu zvolila toto jméno právě kvůli německému Knutovi, tedy ledním medvědovi, který se narodil v zajetí a byl odchován svým ošetřovatelem.

Na malého Knuta doma čeká třináctiměsíční sestřička Maxwell a snad nebude zpěvačka za tak krátkou dobu zase těhotná, jako se jí to podařilo nyní. Jessica pohlaví svého druhého potomka před veřejností úzkostlivě tajila, ale nakonec ho omylem prozradila v TV show Jimmyho Kimmela.

Jessica Simpson zdroj: tisková zpráva

"Je to úplně jiné těhotenství, je mi špatně a zvracím. Šílené je, že bych nikdy nevěřila, že mi pindík způsobí tolik nevolnosti." A po chvíli dodala: "Tak...myslím, že jsem světu právě prozradila, že čekám syna."

A co svatba? Pár je zasnoubený od roku 2010, ale svatební zvony ještě nezazněly. "Jessica se přátelům svěřila, že by se ráda vdala už za několik měsíců po porodu," svěřil se zdroj z okolí zpěvačky médiím.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku