Známá bodybuilderka a příležitostná glamour modelka Jodie Marsh se tajně vdala
zdroj: Instagram

Známá bodybuilderka a příležitostná glamour modelka Jodie Marsh se tajně vdala

26. 8. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestatřicetiletá britská kráska si tajně vzala "lásku svého života" Jamese Placida. Včera večer to prozradila na svém Instagramu.

Jodie zveřejnila fotografii, na které je jasně vidět, že ona i její partner mají na prsteníčcích navlečené snubní prsteny.

"Mám novinky. Vzala jsem si mou životní lásku, mou spřízněnou duši, mého nejlepšího přítele Jamese Placida," připsala k ní a dodala:

"Slibuji, že tě budu milovat, podporovat, povzbuzovat, pomáhat ti a slibuji, že ti každý den našeho společného života budu rozesmívat."

Jodie a James prsteny zdroj: Instagram

Marsh se samozřejmě ihned dočkala gratulací od svých fanoušků. Někteří nemohli uvěřit tomu, že se jí její vztah i svatební plány podařilo udržet pod pokličkou.

Připomeňme, že v roce 2006 Jodie šokovala oznámením, že se hodlá provdat za DJe Davida Doyleho, se kterým v té době randila pouhých jedenáct dni. O rok později šla hledat lásku do reality show a jednoho z jejich účastníků - Matta Peacocka – si nakonec na oko vzala. Pár ale už po třech měsících oznámil "rozchod". "Bylo to manželství pro televizi, nikdy to nebylo skutečné," řekl později Matt.

Jak dlouho chodila s Placidem, není jasné. Určitě však delší dobu, než s výše zmíněným Doylem – podle magazínu Mirror s ním byla vyfocena už v únoru.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku