Zlobivka Kendall Jenner ukázala, jak smývá své hříchy. Odhodila šaty, pustila sprchu a...
zdroj: Instagram

Zlobivka Kendall Jenner ukázala, jak smývá své hříchy. Odhodila šaty, pustila sprchu a...

9. 10. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devatenáctiletá modelka zapózovala nahá pro slavného módního fotografa Mearta Alase. Vybrané snímky následně zveřejnila na Instagramu.

Na provokativní černobílé fotce, nazvané "smýt své hříchy", je Kendall nahoře bez, stojí ve sprchovém koutu, má mokré vlasy a po tvářích jí stéká make-up. Na druhém snímku se nahá sprchuje.

Kendall Jenner zdroj: Instagram

Netřeba asi dodávat, že oba povedené obrázky na Instagramu zaznamenaly obrovský úspěch. Zatím však není jasné, zda jsou součástí větší série, určené pro nějaký magazín, nebo vznikly "jen tak".

Jenner na svých webových stránkách nedávno rozepsala o práci supermodelky. Ta je prý mnohem náročnější, než by se na první pohled mohlo zdát.

"Zjistila jsem, že modeling není tak jednoduchý, jak si všichni myslí. Obnáší to tunu časných rán a pozdních nocí – je to vyčerpávající. A taky spoustu cestování," postěžovala si a dodala:

"Přemýšlela jsem o tom, co bych dělala, kdybych to všechno nezvládala? Ještě jsem na to nepřišla, ale to je v pořádku, protože jsem moc mladá. Možná bych mohla hand modelka? Haha…"

Kendall Jenner zdroj: Instagram

No, podle nás je většina Kendalliných fanoušků zvědavá na úplně jiné částí její anatomie, než zrovna ruce…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku