Zemřela představitelka Stephanie Wood ze Smrtonosné zbraně
zdroj: Profimedia

Zemřela představitelka Stephanie Wood ze Smrtonosné zbraně

9. 6. 2015 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Herečka Mary Ellen Trainor podlehla rakovině slinivky. Bylo jí dvaašedesát let.

Mary, která si ve veleúspěšné sérii Smrtonosná zbraněň zahrála postavu psycholožky Stephanie Wood, podle dostupných informací zemřela už 20. května. Její dobrá kamarádka a prezidentka LucasFilm Kathleen Kennedy o tom však média informovala teprve včera.

Trainor se narodila v San Franciscu. Poté, co dokončila studium rozhlasové žurnalistiky na San Diego State, pracovala pro stanice KSDO a KCBS-TV. Nakonec zakotvila v Los Angeles, kde dělala asistentku produkce.

zdroj: YouTube.com

V roce 1980 se Mary provdala za slavného režiséra Roberta Zemeckise a čtyři roky později debutovala v jeho filmu Honba za diamantem, Později s ním spolupracovala na trhácích jako Forrest Gump, Smrt jí sluší či Návrat do budoucnosti II. Čeští diváci ji mohou také ze snímků Krotitelé duchů II., Rošťáci, Smrtonosná past atd.

Trainor podle dostupných informací naposledy vydechla ve svém domě v Kalifornské čtvrti Montetico. Vzpomínková bohoslužba se bude konat 11. června v Our Lady of Mount Carmel Church. Pozůstalí požádali Maryiny fanoušky, aby nekupovali žádné květiny a místo toho raději přispěli nadaci Teddy Bear Cancer nebo projektu The Wounded Warrior.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku