Zdravotní stav Milana Lasici se zhoršil. Museli mu operovat srdce!
zdroj: Profimedia

Zdravotní stav Milana Lasici se zhoršil. Museli mu operovat srdce!

12. 10. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný slovenský komik skončil pod skalpelem. Lékaři mu před začátkem víkendu voperovali trojitý bypass. Jaká je prognóza?

Jak jsme vás již informovali, Milan Lasica 2. října zkolaboval a s bolestmi na hrudi byl transportován do bratislavské Univerzitní nemocnice. Z té ho následující den převezli do Národního ústavu srdečních a cévních onemocnění v Kramárech.

Hercova dcera Hana novinářům krátce poté řekla, že věří tomu, že jejího tatínka během několika dní propustí do domácího ošetřování. "Má se dobře, není to nic strašného," svěřila magazínu Nový Čas.

V tomto ohledu se však krutě zmýlila. Lékaři totiž zjistili, že hvězda mnoha úspěšných komedií potřebuje operaci. Tu naplánovali na příští týden, jenže nastaly komplikace a Lasica musel na sál už v pátek.

"Jeho stav se začal zhoršovat," řekla Milanova manželka Magda Vášáryová Blesku a dodala: "Je třeba počkat 24 hodin, jak se situace vyvine. Operace však dopadla dobře."

"V průběhu tří až čtyř dnů bude muset začít cvičit, chodit po schodech a podobně," uvedl v rozhovoru pro TV TA3 přednosta kliniky Michal Hulman.

Držíme palce!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku