Zayn Malik: Rozhodnutí skončit v One Direction učinil po poradě s maminkou
zdroj: tisková zpráva

Zayn Malik: Rozhodnutí skončit v One Direction učinil po poradě s maminkou

30. 3. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Opravdu Zaynův odchod zavinila Perrie Edwards? A jaké má dvaadvacetiletý zpěvák plány do budoucna?

Poté, co Zayn Malik opustil One Direction, se na sociálních sítích rozpoutala hotová bouře. Mnoho fanoušků tvrdí, že k tomu přemluvila jeho snoubenka Perrie Edwards, kterou označují za novodobou Yoko Ono.

Realita je však poněkud jiná. Malik o svém záměru mluvil s právníky, zástupci nahrávací společnosti i účetními… ale zdaleka nejvíc ho prý ovlivnil názor jeho maminky Trishy.

"Vedli spolu spoustu emocionálních telefonních rozhovorů. Nakonec mu řekla, že jsou na něj všichni hrdí a nyní by měl následovat hlas svého srdce," uvedl magazín Mirror.

Podle Sunday People Zayn hodlá pokračovat v hudební kariéře – ovšem jako promotér koncertů na Ibize.

"Má se svou maminkou neuvěřitelně blízký vztah a velmi ji respektuje. Ona a jeho táta Yaser sice nevydělávali moc peněz, ale Zayn i jeho tři sestry měli šťastné dětství a nic jim nechybělo. Díky tomu si uvědomuje, že štěstí důležitější než sláva nebo bohatství," prozradil nejmenovaný zdroj a dodal:

"Trisha mu to připomněla a jasně mu řekla, že odchodem z One Direction svou rodinu nezarmoutí. To ho přesvědčilo. Kdyby mu řekla, ať zůstane s kapelou, poslechl by ji."

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku