Zayn Malik prý uvažuje o odchodu z One Direction
zdroj: tisková zpráva

Zayn Malik prý uvažuje o odchodu z One Direction

8. 2. 2013 – 11:37 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zahraničními médii kolují zvěsti o odchodu zpěváka Zayna Malika ze skupiny One Direction.

Dvacetiletý zpěvák z West Yorkshire se prý těžko vyrovnává s nabytou slávou a uvažuje o odchodu z kapely. Zdroj uvedl, že se Malik cítí vyčerpaný a nelíbí se mu, že je tak často odloučený od své rodiny. Od té doby, co byl objeven v soutěži X Factor, se téměř nezastavil. Pro zbytek kapely by to ovšem znamenal velký problém, protože nedávno uzavřeli tříletou smlouvu s nahrávací společností Sony a na vydání tří desek.Ve smlouvě stojí, že kdyby kterýkoliv z kluků kapelu opustil, zaplatili by vysokou pokutu.

One direction zdroj: tisková zpráva

"Ta smlouva je udělaná velmi chytře a díky vysoké finanční pokutě, která jde do milińů liber, budou kluci určitě dělat všechno pro to, aby zůstali pohromadě," uvedl zdroj.

Tržby společnosti Sony music minulý rok vyskočily na 128 procent díky úspěchu kapely a to bez započítání prodeje z jejich druhého alba Take me home. Kluci budou mít velmi náročný rok, protože v únoru začíná jejich turné koncetem v Londýně a končí 3. listopadu vystoupením v Tokiu. V srpnu je čeká sice malá přestávka, ale i tak musí propagovat jejich dokumentární film z turné, který budou natáčet po dobu jeho trvání.

Fanoušci kapely jsou zdrcení možným odchodem Zayna Malika z kapely a na sociální síť Twitter posílají dotazy o pravdivosti těchto spekulací.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku