Zatlačte slzy: Upíří hrdina Taylor Lautner má novou lásku
zdroj: Profimedia

Zatlačte slzy: Upíří hrdina Taylor Lautner má novou lásku

6. 8. 2013 – 14:52 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tento mladík rozhodně nezůstane nikdy dlouho na ocet. Podívejte se, koho ulovil při natáčení nového filmu.

Jedenadvacetiletý krasavec Taylor Lautner ze ságy Twilight má vedle sebe novou roštěnku. Je jí nádherná sedmadvacetiletá herečka Marie Avgeropoulos. Jak jinak by se mohli dva herci poznat než při práci, proto ani tento případ nebyl výjimkou. Taylor a Marie se poznali při natáčení filmu Tracers, který se objeví v kinech v roce 2014 a prý mezi nimi hned přeskočila jiskra. Nedávno se spolu pár objevil na veřejnosti při procházce po New Yorku, čímž jasně naznačil, že jejich vztah je více než kamarádský.

Marie Avgeropoulos zdroj: tisková zpráva

Nyní už se neskrývají a vypadají velice zamilovaně, a to i přes fakt, že je dělí větší věkový rozdíl. Taylor je totiž o šest let mladší než Marie. Dříve tento pohledný herec chodil také s Taylor Swift nebo Selenou Gomez, takže se v duších křehkých krásek dobře vyzná. Výhodou je, že spolu mohou trávit čas, jelikož jsou na natáčení neustále spolu a užijí si tak jeden druhého.

Taylor Lautner zdroj: tisková zpráva

Proslýchá se, že jejich spolupráce by mohla pokračovat i nadále a to v připravovaném snímku Fifty Shades of Grey (padesát odstínů šedi), podle předlohy E. L. Jamese. Tento román se ve své knižní podobě stál bestsellerem a proto je i báječným adeptem na filmové zpracování. 

Zatím bez komentáře, buďte první!