„Zahrát si na Okoři je pro nás něco výjimečnýho,“ tvrdí MIG 21
zdroj: tisková zpráva

„Zahrát si na Okoři je pro nás něco výjimečnýho,“ tvrdí MIG 21

11. 7. 2017 – 13:50 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Přípravy na oblíbený jednodenní srpnový FESTIVAL OKOŘ jsou v plném proudu. V malebném areálu, pod zříceninou hradu Okoř, zde předposlední srpnovou sobotu 19. srpna vystoupí MIG 21, Miro Žbirka, Václav Neckář, Marek Ztracený, Vypsaná fixa, No Name a další.

MIG 21 - chlapecká taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 Smíchova – na Okoři vystoupí letos již po osmé. Ale na jejich úplně první hraní zde, asi nikdy nezapomenou…

„Vůbec nejsilnější vzpomínka na Festival Okoř se vztahuje k našemu historicky prvnímu vystoupení v létě 2001. Měli jsme před vydáním desky “Snadné je žít” a hraní na Okoři pro nás bylo něco velkýho a ROZHODNĚ výjimečnýho. Však jsme to taky řádně oslavili, vlastně jako každý náš nový zážitek. Vzpomínám, jak jsem se ráno neplánovaně probudil s Jirkou vedle pana Hapky v jeho domě. Dům stál nedaleko podia, který už bylo ale sbalený, jen uprostřed louky stálo naše auto zasypaný kelímkama od piva. Nechali jsme mistra v klidu spát, skočili jsme do auta a rychle jeli na nedaleký pole, kde jsme fotili titulní fotku na naší první desku. Na to se prostě zapomenout nedá,“ říká kapelník MIG 21 Honza Hladík. 

Okoř 2016 zdroj: festival Okoř

Nejen na hudbu se však mohou těšit všichni příchozí. V areálu bude připravena zábava a aktivity pro rodiny s dětmi, pestrá paleta občerstvení a nápojů.

Těšíme se na vás opět po roce, na místě tradičního a každoročního setkávání pro většinu návštěvníků, na srpnovém Festivalu Okoř!

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních síti TICKETPORTAL a na www.NEJLEVNEJSIVSTUPENKY.cz.  

Na základě zkušeností z minulých let doporučujeme včasnou koupi. Nezapomeňte, že festival byl několik ročníků za sebou úplně vyprodán. Počet návštěvníků je limitován velikostí nejen samotného areálu, ale i dodržením maximální počtu osob pro zajištění komfortu všech návštěvníků.

Okoř 2016 zdroj: festival Okoř

Ceny vstupenek:

- v předprodeji na www.nejlevnejsivstupenky.cz - 490,- Kč včetně poplatků

- v předprodeji na www.ticketportal.cz - 540,- Kč včetně poplatků

- na pokladně hradu Okoř - 540,- Kč včetně poplatků

- na místě v den konání od 13:00 - 590,- Kč

Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách www.festivalokor.cz a www.facebook.com/festivalokor.

Zatím bez komentáře, buďte první!