Z Terezy Pergnerové je domácí puťka: Proč už nechce moderovat?
zdroj: Profimedia

Z Terezy Pergnerové je domácí puťka: Proč už nechce moderovat?

13. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednačtyřicetiletá zpěvačka a herečka promluvila o svém profesním i soukromém životě. Co všechno na sebe práskla?

Tereza Pergnerová se rozhodla na čas stáhnout do ústraní. V podstatě všechny pracovní nabídky odmítá a raději se věnuje svým dvěma dětem (Samuelovi a Natálce) a partnerovi Jiřímu Chlebečkovi. Jinak řečeno, stala se z ní žena v domácnosti.

"Možná se někomu bude zdát, že jsem se vytratila, ale není to tak. Já jsem na tom místě, kde jsem nejvíce platná, to znamená se svými dětmi, se svojí rodinou, a to u mě platí navždy," svěřila serveru Revue.iDNES.cz.

Návrat na televizní obrazovku momentálně neplánuje. Podle svých vlastních slov je dítě okamžiku, takže záleží na tom, zda se objeví nějaká opravdu zajímavá příležitost. V žádném případě však prý nehodlá moderovat další VyVolené. Jejich sobotní setkání si ale ujít nenechala…

"Přijít jsem musela, protože každého z nich nesmírně obdivuji. Naučili mě nesoudit lidi na první pohled," vysvětlila v rozhovoru pro Blesk.

Pergnerová rovněž přiznala, že kvůli třetí řadě této reality show málem potratila.

"Tam to vypadalo, že bych o Natálku mohla přijít. Tak jsem musela zůstat ležet v nemocnici. Nebylo o čem přemýšlet. Myslím, že se z toho nikdo nezbláznil a hlavní je, že je z Natálky dnes krásná sedmiletá slečna," konstatovala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku