Wiz Khalifa má na krku další skandál. Tentokrát byl zatčen za jízdu na hoverboardu
zdroj: Profimedia

Wiz Khalifa má na krku další skandál. Tentokrát byl zatčen za jízdu na hoverboardu

24. 8. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zní to sice neuvěřitelně, ale je to tak. Sedmadvacetiletý americký rapper byl surově sražen k zemi a spoután jen proto, že se choval jako trucovitý kluk a nechtěl sesednout ze svého hoverboardu.

Incident se odehrál v sobotu odpoledne na mezinárodním letišti v Los Angeles. Wiz byl příslušníky Celní a pohraniční stráže vyzván, aby z tzv. "létajícího skejtu" sesednul. To však odmítnul.

"Nemůžete nic dělat," tvrdil.

Jenže v tomto ohledu se krutě zmýlil. Strážci zákona se na něj totiž vrhli, povalili ho na zem a nasadili mu želízka. Na videu můžete slyšet, jak mu jeden z nich říká, aby nekladl odpor a Khalifa odpovídá "já se nebráním".

Interpret hitu Black and Yellow byl sice později propuštěn, ale je pořádně vytočený. Celou záležitost okomentoval na Twitteru a rozhodně přitom nešetřil sprostými slovy.

"Stojím za naší generací a naše generace bude jezdit na hoverboardech, takže pokud se vám to nelíbí, vyh...e si," uvedl mimo jiné.

Připomeňme, že to není poprvé, kdy se Wiz dostal do problémů na nějakém letišti. Loni v květnu byl zadržen v texaském El Pasu poté, co v jeho batohu našli marihuanu. Možná by se tak měl v první řadě zamyslet sám nad sebou, než začne kritizovat jiné.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku