Významné okamžiky Ornelly Štikové, která bude zanedlouho rodit
zdroj: tisková zpráva

Významné okamžiky Ornelly Štikové, která bude zanedlouho rodit

20. 2. 2013 – 12:38 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dvacetiletá Ornella, známá zejména díky kauze s Josefem Koktou, bude zanedlouho rodit. Ukažme si, co významného se jí za poslední dobu událo.

Dvacetiletá Ornella je především v bulvárních médiích opravdový pojem a i když nic významného zatím nedokázala, zná její jméno spousta lidí a od loňského června roku 2012 se o ní napsalo v médiích nejvíce článků. Jak se říká - "negativní popularita je taky popularita," v tomto případě opravdu sedí a sama Ornella se na ní snaží vydělat, jak to jen jde. Jak to vlastně všechno začalo?

Rodiče Ornelly ji vlastně předurčili život mezi slavnými, když ji sebou brali na různé významné akce, kde se pohybovalo mnoho známých tváří. Život v luxusu jí byl naservírován od malička a jak sama přiznala: "Když jsem byla malá, tak moje máma šla za astrologem, který ji udělal můj horoskop a tam to bylo napsané, že jednou potkám muže a bude to velký společenský skandál a že z toho budou děti," svěřila se do médií. Životní dráhu měla tedy předurčenou a jednoho dne se jí ozval osudový muž Josef Kokta. 

Ornella a Kokta zdroj: tisková zpráva

"Seznámili jsme se na Facebooku. Brala jsem ho jako nějakého blázínka na internetu, který mi píše, takže jsem z něho měla několik měsíců srandu. A pak mě přemluvil, abych s ním šla na oběd. Já jsem se supernudila a tak jsem šla. Nevěděla jsem, kdo to je, ani že je ženatý, ani kdo je jeho žena," objasnila seznámení s o petatřicet let starším otcem svého nenarozeného dítěte Ornella.

Právě Josef Kokta, zatím ještě manžel moderátorky Gábiny Partyšové, ji zajistil takovou "popularitu", jakou ona bezpochyby má, ať už negativní nebo pozitivní.

Ornella a matka zdroj: tisková zpráva

 Tajný vztah Ornelly a Kokty ovšem nezůstal bez následků. Na svět zanedloho přijde jejich syn, který dostane jméno Quentin a Gábina Partyšová toto veřejné ponížení také pochopitelně neustála a podala žádost o rozvod. Zda bude Kokta vychovávat Quentina společně s Ornellou je otázkou, ale zatím to tak nevypadá.

V lednu těhotná Ornella všechny šokovala, když se nechala vyfotit do Blesku společně se svou matkou Monikou, jejichž podoba se opravdu nezapře. Na fotografiích jsou obě potřené zlatavou barvou a zelené kusy látky zakrývají jen intimní partie. 

Ornella Štiková zdroj: Profimedia

Mladá těhulka se ráda ukazuje na veřejnosti a ani v pokročilém těhotenství si nechce nechat ujít žádnou významnou akci, kterou byl i Ples v Opeře. Vrcholná událost sezóny se ale pro nepozvanou Ornellu, která se na akci objevila ve fialové róbě, stala osudnou. Po patnácti minutách ostudy ji pořadatelé nechali vyvést a stačila se tak alespoň nechat vyfotit.

Ornella Štiková zdroj: tisková zpráva

V polovině března by měla Ornella porodit svého prvního potomka a pro jeden český magazín se svěřila, za jakou cenu by porod "prodala" médiím: "Když už, tak by to mělo být aspoň sto milionů," prozradila budoucí matka. 

Když ji nebude živit podnikatel Josef Kokta, musí si na luxus vydělat alespoň sama.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku