VIDEO: Daft Punk vyměnili roboty za voskové figuríny
zdroj: iREPORT.cz

VIDEO: Daft Punk vyměnili roboty za voskové figuríny

11. 12. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jako čtvrtý singl z letošní desky Random Access Memories vybrali Daft Punk píseň koprodukovanou a nazpívanou Julianem Casablancasem. Po nepříliš originálním videu Loose Yourself To Dance přinášejí v Instant Crush dojemnou love story dvou voskových figurín.

Klip k singlu Instant Crush natočil Warren Fu, který se rovněž podílel na vizuálech a doprovodných materiálech celé desky. Známý je také pro svou spolupráci s The Killers, kterým režíroval i video k poslední skladbě Just Another Girl.

 

Instant Crush se po předchozích písních Daft Punk, kde hostovali zpěváci Pharrell Williams a Panda Bear, objevuje lídr The Strokes Julian Casablancas, jehož hlas je trochu nezvykle použit v několika vrstvách přes sebe, čímž vzniká efekt podobný auto-tune.

Jeho performance ve videu je zvláštní a zcela nekoresponduje s vyzněním songu. Hlavní příběh odehrávající se v muzeu je ale jednoduchý a silný a zejména díky povedené kameře a chytrým nápadům celý vizuál pozvedává. Někdy se zkrátka podaří předat mnoho emocí bez jediného mrknutí oka.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku