Veronika Žilková promluvila o útoku na svůj dům
zdroj: Profimedia

Veronika Žilková promluvila o útoku na svůj dům

22. 6. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiapadesátiletá herečka novinářům poskytla několik informací týkajících se nedávného žhářského útoku, při kterém se ocitla v ohrožení její rodina.

Žilková v exkluzivním rozhovoru pro Blesk mj. uvedla, že útok zápalnými lahvemi byl veden na pokoj její dcery Kordulky. Ta sice v osudný den naštěstí nebyla doma, ale těžko říct, zda to pachatel(é) věděl(i).

"Odjeli jsme s manželem na víkend s Kordulkou na chatu a v noci ze soboty na neděli k nám někdo hodil lahve s nebezpečným obsahem. Doma byla moje matka, můj syn Vincent a bratr Šimon," zavzpomínala hvězda seriálu Soukromé pasti.

Manželka ministra obrany Martina Stropnického rovněž prohlásila, že od pondělního rána, kdy k nim vtrhlo několik desítek hasičů a policistů, si připadá jako v nějakém filmu.

"Snímali mi třeba otisky prstů a mně přišlo, že realita je mnohem zajímavější než jakýkoliv film. Jako divák vidíte v televizi, jaké asi mají postupy, jak se sbírají stopy. A když si odmyslím, že se ten příběh děje mně, tak je to něco neskutečného, jak skvěle fungují!" konstatovala.

Ovšem z toho, že v současné době ji na každém kroku hlídá ochranka, už tak nadšená není. Podle svých vlastních slov má pocit, jako by byla vdaná hned za několik mužů. "Ale jsou ještě hezčí než herci, kteří bodyguardy ve filmech hrají!" podotkla.

Zatím bez komentáře, buďte první!