Vánoční speciál aneb jak tráví svátky celebrity II
zdroj: tisková zpráva

Vánoční speciál aneb jak tráví svátky celebrity II

23. 12. 2014 – 15:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kde budou o svátcích Kate a William a proč Laverne Cox skončila na podlaze poté, co dostala vánoční přáníčko a dárek od Beyoncé?

Kate a William začátek svátků stráví ve svém venkovském sídle Anmer Hall a následně se přesunou do nedalekého Sandringham House, kde budou slavit s Alžbětou II. a dalšími příbuznými.

25. prosince by královská rodina měla vyrazit do Church of St. Mary Magdalene. Princ George však pravděpodobně zůstane doma. Otazník visí i nad účastí Carole a Michaela Middleton.

Laverne Cox zdroj: tisková zpráva

Beyoncé udělala obrovskou radost své obdivovatelce Laverne Cox. Poslala jí vlastnoručně podepsané přáníčko a svou mikinu "Cake by the Pound" (část textu písně Partition, pozn. red.).

"Když jsem před několika otevřela tohle přání a četla Love @beyonce, doslova mě to srazilo k zemi. Skončila jsem na podlaze mého bytu. Mám na to svědky," uvedla Laverne na svém Instagramu a dodala:

"Miluji #CakeByThePound mikinu. Díky Bey za ten dárek. Měla jsem skvělý rok, ale tohle je bezesporu jeho vrcholem. Krásné svátky paní Carter, vám i vaší báječné rodině. Díky za všechnu úžasnou hudbu a nekonečnou inspiraci, kterou jste mi během uplynulých šestnácti let dala."

Zatím bez komentáře, buďte první!