Už zase? Beyoncé a Jay-Z se prý budou rozvádět
zdroj: Profimedia

Už zase? Beyoncé a Jay-Z se prý budou rozvádět

10. 9. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Po delší době se v zahraničních bulvárních magazínech opět objevily zvěsti, podle kterých nejbohatší a nejmocnější pár Hollywoodu v dohledné době oznámí rozchod. Známe podrobnosti.

S tvrzením, že Beyoncé a Jay-Z se chtějí rozvést, tentokrát přišel bulvární časopis InTouch. Čtyřiatřicetiletá zpěvačka prý už nadále nehodlá předstírat, že je se svým současným partnerem šťastná.

"Tohle je pravý důvod, proč už 18 měsíců neposkytla žádný rozhovor. Je to jako by se uzamkla – nechce, aby se jí někdo ptal na její manželství nebo proč s Jayem neměli další dítě," prohlásil nejmenovaný zdroj a dodal:

"Avšak v soukromí svým příbuzným a přátelům už řekla, že má v úmyslu svůj život radikálně změnit. Brzy učiní veřejné prohlášení, že jejich manželství je u konce."

V inkriminovaném článku se rovněž uvádí, že Beyoncé letos v létě našla v mobilním telefonu svého muže "podezřelé textovky", které ji přivedly k domněnce, že tajně flirtoval s jednou ze svých chráněnek. Právě to se prý stalo příslovečnou poslední kapkou do poháru trpělivosti.

Samozřejmě – Jay-Z a Beyoncé se "rozcházeli" už několikrát… a zatím jsou stále spolu. Ale kdo ví, třeba je to tentokrát vážně pravda. Počkáme si a uvidíme.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku