Trapas: Polonahý Justin Bieber se promenoval v Cannes
zdroj: Profimedia

Trapas: Polonahý Justin Bieber se promenoval v Cannes

23. 5. 2014 – 10:11 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Návštěvníci letošního ročníku filmového festivalu v Cannes se opravdu nenudí. O zábavu se jim postaral i kontroverzní kanadský zpěvák.

Filmový festival v Cannes je poměrně prestižní společenskou událostí a většina celebrit se tak na něj snaží co nejlépe obléct. Justinu Bieberovi je to ovšem jedno.

Dvacetiletý zpěvák vyrazil na procházku po Azurovém pobřeží nahoře bez a vystavil tak na odiv svá početná tetování. Belieberky byly nadšené, organizátoři akce už méně. Jako by nestačilo, že Pamela Anderson zavzpomínala na dobu, kdy ji coby šestiletou holčičku sexuálně zneužívala její chůva a Kylie Minogue zase předváděla své spodní prádlo

Justin Bieber zdroj: Profimedia

Proč vlastně Justin do Cannes vyrazil, není známo. Možná doufal, že si jej některý z přítomných filmařů všimne a rozhodne se obsadit ho do svého snímku.

Připomeňme, že před rokem se Bieber postaral o pořádný rozruch, když na svém Instagramu zveřejnil údajnou fotku přísně utajovaného scénáře k filmu Batman vs. Robin a naznačil, že dostal nabídku ztvárnit v něm úlohu Batmanova parťáka Robina. Samozřejmě se ale jednalo o fake…

Zatím bez komentáře, buďte první!