Transformace Jareda Leta: Stala se z něj vychrtlá ženská s HIV
zdroj: youtube.com

Transformace Jareda Leta: Stala se z něj vychrtlá ženská s HIV

28. 8. 2013 – 14:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Herec a zpěvák Jared Leto kvůli roli v novém filmu zhubnul a proměnil se ve vyžilou ženskou.

Nový film Dallas Buyers Club by se měl v kinech objevit letos v prosinci. Hlavní role ztvární sexy chlapi: Matthew McConaughey a Jared Leto. Tento film se potýká s velkým očekáváním a rozhodně je proč.

Světoznámí herci, kteří se objevili v nespočtu filmů, se v tomto snímku předvedou opravdu netradičně. Matthew, o kterém se ví, že je velký sportovec a jeho tělo je pokryté svaly, musel kvůli roli zhubnout a stejně tak Jared výrazně ubyl na váze.

Zpěvák a herec Jared Leto kvůli své roli transvestity musel shodit patnáct kilogramů. Hladověl a výsledkem je jeho téměř rachetické tělo oblečené v ženském oděvu.

Jared Leto zdroj: youtube.com

Matthew McConaughey podstoupil také extrémní fyzickou proměnu - pro roli v dramatu Dallas Buyers Club, tematizujícím otázky okolo AIDS, zhubl více než třináct kilo.

Matthew McConaughey zdroj: youtube.com

Oba herci představují pacienty s onemocněním HIV. Matthew, který ve filmu ztvárňuje elektrikáře Woodroofa, se po oznámení diagnózy dává na byznys s neschválenými léky, které mohou pomoci jemu a tisícovkám dalších postižených. Děj filmu se vrací až do roku 1986, kdy byl největším vzestup nakažení virem HIV.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku