Tracy Morgan: 'Jsem šťastný, že žiju'
zdroj: Profimedia

Tracy Morgan: 'Jsem šťastný, že žiju'

3. 6. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestačtyřicetiletý americký komik se rozpovídal o svých zdravotních problémech.

Tracy Morgan loni utrpěl závažná zranění při nehodě autobusu. Boj o svůj život sice vyhrál, ale od té doby ho trápí bolesti a další potíže, kvůli kterým většinu volného času tráví na různých terapiích.

"Myslím, že funguji tak na 75%... Mám své dobré dny i špatné dny. Jediné co chci je, aby mi bylo lépe a abych se uzdravil," svěřil magazínu People.

Hvězda filmu Trestná lavice se musela znovu učit chodit, sedět i stát. A to zdaleka není všechno…

"Někdy se cítím trochu mimo, můžu zapomínat některé věci. Mí lékaři a má rodina mi říkají, že se neustále zlepšuji a to je paprsek mé naděje i inspirace," prohlásil Morgan, který se podle svých vlastních slov snaží dát dohromady hlavně kvůli své téměř dvouroční dcerce Maven a snoubence Megan Wollover.

"Chci jít se svou partnerkou uličkou k oltáři. Jsem odhodlán hrát si se svou malou holčičkou a honit se s ní. To jsou ty věci, které mě udržují v chodu. Mám se hodně na co těšit: Těším se na Mavenin první den ve škole, těším se na její svatbu. Těším se, až letos v září uvidím svého syna nastupovat na vysokou školu," řekl a dodal:

"Jsem opravdu šťastný. Jsem šťastný, že žiju."

Připomeňme, že Tracyho kolega James McNair takové štěstí neměl – při hromadné bouračce, ke které došlo 6. června na dálnici New Jersey Turnpike, zahynul.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku