Tomu se říká styl! Rapper Snoop Dogg nosí na hlavě čepici do sprchy a vypadá jako bezdomovec
zdroj: Instagram

Tomu se říká styl! Rapper Snoop Dogg nosí na hlavě čepici do sprchy a vypadá jako bezdomovec

16. 8. 2013 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Někdo oblečení neřeší, někdo ho řeší až moc a někdo by chtěl vypadat stylově, ale nedaří se mu to. Snoop Dogg patří do první kolonky.

Kdyby seděl na nádraží, možná byste si ani nevšimli, že jde o autora světoznámých hitů. Snoop Dogg (nyní si říká Snoop Lion) při své poslední cestě do zahraničí trochu překvapil jeho stylem. Když vystoupil z letadla v Řecku, kde se aktuálně teplota pohybuje kolem třiceti stupňů, měl na sobě tepláky, mikinu a koženou bundu.

Snoop Dogg zdroj: Profimedia

Svůj styl doladil žlutými pantoflem s ponožkami a sprchovací čepicí, pod kterou ukryl svoje dredaté háro. Možná, kdyby měl igelitky místo sportovní tašky, byl by jeho obleček kompletní. Snoop je známý svými módními kreacemi, kdy používá různé módní doplňky nebo extravagantní kousky, aby oživil svou image.

Snoop Dogg zdroj: tisková zpráva

Bohužel tentokrát to moc nevyšlo a rebel vypadal spíše jako bezdomovec a to i přes to, že si přes rameno přehodil Louis Vuitton tašku. Zpěvák a rapper přistál na řeckém ostrově Mykonos, kde vystupoval v klubu Paradise.

Snoop Dogg zdroj: tisková zpráva

Nedávno Snoop spolupracoval s Miley Cirus na písni Ashtrays and Heartbreaks. „ Wow. Miley Cyrus, pracovat s ní bylo úžasné. Je to někdo, kdo má správnou energii, správného ducha, správnou duší a cítí ten správný tón v tu pravou chvíli“.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku