Tomáš Klus: „Táta byl jako přerostlé dítě“
zdroj: tisková zpráva

Tomáš Klus: „Táta byl jako přerostlé dítě“

25. 9. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmadvacetiletý zpěvák a herec zavzpomínal na svého tatínka, který se zabil při pádu z Kôprovského štítu. Co všechno prozradil?

O otce Tomáš přišel ve věku pouhých deseti let – 24 měsíců poté, co zemřela jeho ani ne roční sestra. Navzdory těmto tragickým událostem tvrdí, že měl na dětství štěstí.

„Protože moji rodiče věřili, že jsou dobrými rodiči. Nemám tudíž na sobě nálepku strachu, že by něco dělali špatně,“ vysvětlil Klus v rozhovoru pro časopis Instinkt a dodal:

„Táta, ačkoliv jsme spolu prožili jen deset let, byl skvělej. Často jsem slýchal od kamarádů, že by chtěli taky takového.“

Tomáš Klus zdroj: tisková zpráva

S odpovědí na otázku, proč tomu tak bylo, nezaváhal: „Vymýšlel všemožné hovadiny, kterými bavil nás i sebe, byl dítětem s námi. Dal mi všechno, co mi měl dát: podporoval ve mně fantazii a můj vlastní svět.“

Interpret hitu Pánubohu do oken rovněž přiznal, že často přemýšlel o tom, zda nemá podíl na smrti své malé sestřičky.

„Nemohl jsem zapomenout na jednu situaci. Když jsem ráno vstával do školy, tak ona hrozně plakala a já byl naštvanej: Ježiši, proč musím mít tu ségru?! A tahle myšlenka se mi jako klukovi vracela. Nemůžu za její smrt i já...,“ uvedl.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku