Tomáš Klus: „Nechci dceři vnucovat své pravdy“
zdroj: tisková zpráva

Tomáš Klus: „Nechci dceři vnucovat své pravdy“

26. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmadvacetiletý český zpěvák se před rokem stal otcem. Jaký je jeho pohled na rodičovství?

Podle Tomáše jsou muži zabedněnější než ženy a právě rodičovství to v nich probudí.

„Říkám všem svým kamarádům, kteří se chystají být otci, že jsou nejlepší otcové na světě už v momentě, kdy se pro to rozhodnou. Protože to tak je. My jsme neustále znejisťováni tou dobou a různými příručkami a lidmi, kteří se potřebujou živit tím, že nám budou vysvětlovat pravdy o našich dětech, že nejsme dobrými rodiči. Ale my jsme," řekl třinecký rodák v rozhovoru pro server Revue.iDNES.cz.

Tomáš chce malé Josefínce především dávat lásku. Mluvit jí do života ale prý nehodlá. „Vtloukat jim vlastní pravdy, na to nemáme právo. Nemáme právo jí říkat, že bude herečka, doktorka, to už jsou věci za hranicemi kompetencí toho rodiče,“ konstatoval.

Tomáš Klus s rodinou zdroj: tisková zpráva

Připomeňme, že Tomáš a jeho manželka Tamara Kubová se svou dcerkou relativně dlouhou dobu nechtěli pochlubit. Její první fotografie ukázali až na loňském předávání Českých slavíků. Letos v březnu jí však interpret hitu Pánu Bohu do oken překvapivě vzal na křest svého nového CD. A i tam se ho novináři samozřejmě ptali na jeho názory na výchovu.

„Pokud za mnou Fína přijde s tím, že potřebuje poradit, řeknu jí, jak to vidím já. Nebudu jí ale říkat, že by to měla udělat takhle - řeknu jí, že já si myslím, že by to tak mohla udělat,“ uvedl mj. Klus.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku