Tohle vás dostane: Jennifer Lawrence se podělila o své největší trapasy
zdroj: Profimedia

Tohle vás dostane: Jennifer Lawrence se podělila o své největší trapasy

19. 11. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletá herečka se během svého dosavadního života ocitla v mnoha nepříjemných situacích. Dvě z nich však byly tak zahanbující, že o nich ani nechtěla mluvit… až doteď.

K prvnímu trapasu došlo počátkem roku 2013 na maškarním večírku, kde se k JLaw přitočila jistá stará žena a dala se s ní do řeči.

"Táhlo mi hlavou, že je to Elizabeth Taylor. Problém tohoto předpokladu spočíval v tom, že Taylor v té době už byla mrtvá. Pořád je mrtvá. Ale já jsem to nevěděla," zavzpomínala Lawrence ve včerejším vydání The Tonight Show.

"Pak přišla moje kamarádka, já jí popadla a říkám 'To je Elizabeth Taylor!'. A ona odvětila 'Ne, není!' " dodala se smíchem. "Utekla jsem pryč tak rychle, že mi spadly boty a schovala se za zdí."

Druhý incident se odehrál během Jennifeřina prvního pobytu v Paříži. V nejmenované restauraci narazila na slavného režiséra Francise F. Coppolu, kterého doprovázela početná skupina jeho přátel. Po dlouhém váhání sebrala odvahu a šla se s ním seznámit.

"Po cestě jsem si všimla, že jsem bosa, ale pomyslela jsem si, že si toho pravděpodobně nikdo nevšimne. Takže jsem k němu došla, představila se a oznámila, že jsem jeho velký fanoušek. 'Kmotr! Ahhhh!' A pak jsem se představila i všem ostatním, kteří s ním seděli u stolu: 'Ahoj, já jsem Jennifer Lawrence'. Vůbec neměli tušení, kdo jsem. Poté, co jsem se vrátila ke svému stolu, jsem si uvědomila, že se mi rozepnuly šaty a moje tanga jsou venku," konstatovala hvězda Hunger Games.

"Takže jsem byla bosa a byl vidět celý můj zadek. A to jsem se domnívala, že problémem by mohly být ty boty," uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!