Tohle tělo vydělává miliony ročně.Kate Moss bez makeupu a v leopardích plavkách
zdroj: Profimedia

Tohle tělo vydělává miliony ročně.Kate Moss bez makeupu a v leopardích plavkách

12. 8. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětatřicetiletá supermodelka si momentálně užívá rodinnou dovolenou ve Španělsku. I tam jí ale pronásledují fotografové.

I když se to možná nezdá, život prvotřídní modelky jako je Kate Moss je fuška. Není divu, že většina z nich se v letních měsících sebere a zmizí i s rodinou někam, kde mohou mít trochu soukromí. Letos Kate vzala svoji nádhernou jedenáctiletou dceru Lilu Grace a její kamarády na výlet jachtou kolem španělského pobřeží Formentery. Doprovod posádce dělal i modelky manžel Jamie Hince, kytarista kapely The Kills. Při této příležitosti se nadšeným dětem mimo jiné rozhodla předvést i své plavecké a potápěčské umění – a přítomní paparazziové tak měli žně.

Přestože Kate táhne už na čtyřicítku, její postavu by jí stále mohla závidět kdejaká mladice. V plavkách s leopardím vzorem a se zlatým náramkem na ruce jí to opravdu slušelo a to i navzdory tomu, že neměla make-up.

Kate Moss zdroj: Profimedia

Zlé jazyky ovšem tvrdí, že na Kate se její věk začíná neúprosně projevovat a na snímcích, jako jsou právě tyto, už dvakrát dobře nevypadá. Jenže o britskou topmodelku je stále obrovský zájem, což dokazuje i skutečnost, že v loňském roce si přibližně vydělala neuvěřitelných 350 milionů Kč. A předpokládá se, že její letošní zisk bude díky kampaním pro společnosti jako Versace a St. Tropez ještě mnohem vyšší. Jednoduše Kate patří mezi absolutní špičku a podle zájmu o její osobnost se dá předpokládat, že se na vrcholu ještě pár let udrží.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku